Skole

Programfagstentamen!

Vi fikk oppgaven til programfagstentamen halv 9 i dag og har et døgn på å lage enten en nettside eller en reklamevideo for LAS(Lofoten Avfallsselskap) som samarbeider med Fretex om å ta imot brukte klær til gjenbruk. Får sikkert ikke tid til å lage ferdig nettsiden men får vel bare starte med det viktigste først. Jeg har allerede vært en tur i Svolvær på fyllingen og tatt noen bilder og er nå tilbake på skolen igjen for å jobbe.

Utenfor skolen nå

Selvfølgelig er været kjempefint den dagen vi har ekstra mye skolearbeid å gjøre! :)

Hvordan er din dag?
Har du hatt tverrfaglig tentamen enda?

O n s d a g . . . ! + en sang

Tror onsdag må være en av de kjedeligste dagene i uken, i forhold til fagene iallfall. Vi har hatt to timer med naturfag som sånnsett var greit. også hadde vi et par timer med nesten ingenting, og nå har vi norsk. Vi kan desverre ikke sitte ute den her gangen siden det snør! Merkelig vær... Men nå holder jeg på å kjede meg i hjel, så dere får heller en sang å høre på.

Green Day - We are the Champions


Har dere hatt en kjedelig dag?
synes om sangen?

Leksehelg! :S

Hvorfor har man egentlig så store forventninger til seg selv?
Tror at man kan klare å gjøre så mye, nesten alt, før man til slutt innser at man ikke rekker over halvparten? som den velkjente klisjéen "ta seg vann over hodet"...

Jeg har visst gjort det nå. Som de fleste andre helgene har jeg engelsklekse å gjøre. Det er egentlig ikke noe problem, for det er ikke så mye, og går raskt.
MEN så har jeg da også tatt på meg å gjøre ferdig "årboken" som vi driver med i ungdomsbedriften. og det er faktisk mye mer jobb enn både jeg og de andre hadde regnet med... Vil egentlig ikke klage, for det er jo tross alt moro og av den typen arbeid jeg liker å gjøre. Plassere tekst og bilder på rett plass og få det til å se bra ut, osv... Desverre er det ganske tidkrevende da.
I tillegg sa jeg at jeg kunne skrive en avisartikkel om en forestilling vi var på tidligere i uken. Den har jeg bare ikke fått startet på!

Så denne helgen blir det ikke mye annet enn skole. Hyggelig. men på den andre siden er det jo bare 44 skoledager igjen før det er ferie... :)

Litt uvanlig kart over USA...


Det var dagens klageinnlegg.

Hva driver dere med i helgen?
Er du flink til å ta på deg for mye arbeid?

Skole igjen!

Endelig er det skole igjen! å det beste av alt, det er ingen slere ferier i år før sommerferien! Og det er jo bare 10-11 uker med skole det... Men hvorfor klage. Solen er jo kommet fram og det ser ut til at snyen skal klare å smelte før mai kommer. :)
Snart sommer jo! :)


Forresten er det veldig irriterende når bussjåføren bare kjører rett forbi busstoppet uten å se seg for om det står noen der å venter på bussen! Skjedde med meg i dag, så pappa ble nødt til å kjøre meg..:P

Har dere hatt en fin ferie?
Det har jeg :P

bra dag i grunn :)

Da har jeg endelig fremført om Green Day i engelsken, som jeg har jobbet med i hele helga. Tror egentlig det gikk ganske bra. Var jo bare basic info og en sang som skulle tolkes så... :)
Og senere stikker hele MK på kino for å se enelleranna film.

En photoshoot me Green Day

Dagens sang kommer btw ASAP.  Klarer dere å gjette hvordan? :P

joutnalistikk å sånt

Så sett man å sprengjobba på skola for å få ferdig avisintervju eller nyhetsartikkel. Skal leveres før tre og er ikke kommet spesielt langt... Bynn å bli ganske lei av det nu!


Gikk en tur med kameraet på onsdag... :)


Hva driver du med i dag?

veenting... og musikkprosjekt

Green Day ? Tired Of Waiting For You (spotifylink)
Idag har jeg eendelig fått fylt ut de skjemaene til Explorius/CCI sammen med legen. Hadde time kl. 8, men kom selvfølgelig ikke inn før kvart på ni for å ta hepatittvaksinen og kl 9 for å fylle ut skjemaene... Leger!

men ble nå i det minste ferdig så rakk engelsktimen kvart over ti.
Nå har vi fått en engelskoppgave og skal lage et framlegg av en artist eller et band. Gjett hvem jeg velger?
Seff Green Day. bare ikke sikker på hvilken sang fra dem jeg skal velge enda... :)

Forslag til sang jeg kan velge?
og om du er utvekslingsstudent, er du ferdig med søknadsgreia?

Overnattingstur! :D

Kommer til å bli lite eller ingenting blogging fram til i morgen etter skoletid, siden MK1 skal på overnattingstur. :D Fer i 4-tia fra skola og er tilbake her i totia i morgen, sannsynligvis. Blir kult. Skal ligge i en lavvo og det snør jo og er kaldt, men det gjør ikke noe.
Blogges! :)

Odin har laget blogg

I dag har vi hatt journalistikk/ungdomsbedrift, og nå er det matte. Vi jobbet med årboken, som nevnt før, skal vi jo lage en årbok for Aust-Lofoten vgs. Nå begynner den endelig å ta form og vi tror vi faktisk kan komme til å tjene noe på den :)


Odin i klassen har btw nettopp oprettet en blogg. Sjekk den ut lokeodin.blogg.no ;)

Dårlig bilde av Odin

rollespill å utkledning ;)

Bra første dag etter ferie. I gymmen starta vi med litt turn, å så lenge vi bare prøvd gikk det greit. å nu i engelsken skal vi ha rollespill. Lærern kom med en masse gamle klær så klassen gikk selvfølgelig bananas for å finne de merkeligste kostymene :P

Hvordan har deres første dag etter ferien vært?

(Oppdaterer kanskje innlegget med et bilde)

Prosjektarbeid

Ikke så mye nytt å si i dag, men nå har vi startet med et prosjekt i programfag. Min gruppe skal ha om renessansen. blir sikkert interesant! Serlig...
Blogges senere :)

fotografering og matte

Da har vi (Julie, Ida og jeg), tatt bilder av NESO-klassen. Dro til Svolvær bare for å ta bilder av en klasse, men vi fikk jo ikke med oss journalistikken da.. eller store deler av den. Og nu har vi matte. Har gått gjennom en masse ting om konsumprisindeks?!


Noe sånt... bilde fra google :P

skole, skole, skole, skole...

Da har vi hatt en fremlegg i naturdag om livsstilssykdommer. Tror det gikk sånn passe bra. Vi skulle egentlig hatt det forrige uke, men da var en av de på gruppa hos tannlegen så det gikk ikke :P Så nå er det en halvtime til med naturfag før vi skal søke på skole her i Norge. Føler ikke det blir så nødvendig, men lærerne mente det var likeså greit om jeg ikke skulle få i orden utvekslingsåret.
Førstevalget blir iallefall MK2 da.
Og senere i dag skal vi ha norsk... lurer på om jeg klarer meg gjennom denne norsktimen uten anmerkning... :P

Noen av dere som har søkt på skole enda? Hvor skal dere søke?

engelskfremlegg

Vanlig mandag her i dag. Hatt gym i to timer, så nå er det presentasjon av intervjuet vi jobbet med forrige uke i engelsk :) Tar sikkert halve timen før vi rekker å starte presentasjonene fordi over halve klassen ikke har forberedt seg til engelsk! kjempekult...

Senere skal vi ta flere klassebilder, denne gangen av klassene her i Kabelvåg til årboken. Det vanskeligste blir vel å ta bilder av vår egen klasse, men om vi får nån andre til å ta av oss går vel det bra :)

Venter forresten at bekreftelsen på at jeg tar imot utvekslingsplassen i USA skal komme fram til Explorius...

Hvordan er en vanlig mandag for dere?

Konsentrasjonsvansker! :P

Det har nesten vært umulig å konsentrere seg om skolearbeid etter jeg fikk den mailen! I norsktimen ble det egentlig mest tull istede for å følge med. Stakkars norsklærer. Vi tok ikke noe av det hun sa spesielt seriøst og når hun spurte oss om ting svarte vi bare for å svare å ikke for at vi trodde det var rett liksom..:P Så i dag fikk jeg anmerkning hvor det sto "MSN i timen". Det man ikke vet har man ikke vondt av sies det... ikke nok med at det var MSN jeg var på, men blogg.no og facebook og ;P
men kan vel ikke fortsette slik om jeg vil til USA...

Flere som nettopp har fått anmerkninger på skolen?

webdesign

Så er jeg på skolen igjen... Forsov meg lenge nok til å ikke rekke bussen, men fikk pappa til å kjøre så det gikk bra likevel.
Har hatt to timer med webdesign hvor vi har gått gjennom nye ting. Web i seg selv er egentlig ikke så verst, men ville antageligvis vært bedre om jeg ikke hadde syntes læreren er litt rar... :P
men nå har vi i allefall basistime og egentlig skulle jeg vel ikke sittet bakerst i klasserommet og blogget, så kan blogge mer senere... :)

Slitsom dag...

Etter engelsken hadde vi PTF, eller Ungdomsbedrift... først brukte vi en time på å planlegge neste uke og sånt, før vi dro til Svolvær med buss (kanskje ti min med buss). Da hadde vi med oss både de vanlige skolesekkene, et speilreflekskamera og et kamerastativ for å fotografere noen klasser på avdelingen i Svolvær.
Hadde regnet med å bruke ca ti minutter på hver klasse, men da vi først hadde fått stilt opp kameraet gikk det kjempefort og vi var ferdig før vi hadde regna med :) For å ha det sagt var enkelte av klassene litt urolige, men det er vel bare å regne med siden de var mellom 25 og 30 i hver klasse... Får håpe vi kan bruke noen av bildene iallfall :)

Nå er jeg ferdig med å fylle ut studentprofilen og sendt den inn, så nå venter jeg bare på at det skal bli tirsdag så jeg kan få unnagjort det intervjuet... begynner å bli litt nervøs for at jeg skal dumme meg ut, men får bare satse på at det går bra likevel...

Noen av dere som har vært gjennom telefonintervju med Explorius?

Kjøp av kamera og oppramsing av skoledag

Den her dagen starta bra! Null søvn i natt og gym med en gang vi kom på skolen... Så ikke spesielt fram til det, men det gikk greit. Spilte basket, landhockey og frisbee + litt til.

Nu har vi hatt en time engelsk og skal ha to til. Driver og intervjuer en av de andre i klassen og det er artig :) Jeg intervjuer Ida (stikk innom bloggen hennes på http://mellomstjernene.blogg.no/) hun er kul!

Det her blir bare oppramsing. Skulle gjerne lagt med bilder, men mangler kamera! Så har tenkt å kjøpe ett... lurer bare på om jeg skal kjøpe et kompaktkamera eller speilrefleks. Hva synes dere? Blir det for mye å drasse på et speilreflekskamera i USA, eller er det verdt det pga. kvaliteten på bildene?
Stareagle

Stareagle

19, Bodø

Marte her. Har vært et på utveksling i USA i fjor og det var amazing! Nå er jeg tilbake i Norge og bor på hybel, i et forsøk på å bli litt selvstendig. Tiden vil vise hvordan det går! Om du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar eller sende epost på stareagle.blogg@live.com :) leser denne bloggen NÅ

Norske blogger free counters

Kategorier

Arkiv

hits