juni 2010

bloggpause...

Vet ikke hvorfor, men har bare ikke orket blogge i det siste. Vet ikke når jeg starter å blogge oftere igjen, men da får dere ialfal se det på denne bloggen. :)

meg og fetteren min Mathias Nicolai. er han ikke søt?

og Dina og meg. ser fram til neste gang vi sees! :)

Ha en fin sommer alle sammen!

Photo now, Oslo next! :D

Nå driver vi med foto og har i oppgave å ta fem "spennende" bilder med tanke på lys, utsnitt, komposisjon osv... Chill. Har allerede tatt bildene så trenger bare å redigere de litt, før jeg venter på at klokken skal bli halv tre for da kjører vi til flyplassen! flyet går jo ikke får sju i kveld, men siden det er så langt mellom hver flyplass her i nord tar det tre timer å kjøre dit... Gleder meg nå sykt til infomøtet og det! :D Blir kanskje ikke like artig å stå i kø for ambassaden et par timer men jeg blir vel ikke stående alene i køen så :P
Jeg skal på infomøte søndag..

hva synes du om dette huset? (random)

Julie, Ida og jeg på torget i går :)

Hvem flere skal på infomøtet og ambassaden denne helga? :D

Hei igjen!

Nu har det vel nesten blitt en vane å ikke blogge, noe som jo ikke er bra. Det har skjedd litt av hvert som jeg hadde tenkt å blogge om, men nå er det så lenge siden at det er sikkert ikke interessant lengre.
Programfagstentamen som nevnt tidligere, gikk mye bedre enn forventet og jeg fikk faktisk 5! :) Så da var den dagen berget.

Og i helga var det jo veldig fint vær så den ble tilbringt ute med et par The House of Night-bøker. De er skrevet av P. Cog Kristen Cast og handler om en vampyrskole hvor de som blir "merket" for å bli vampyr tilbringer fire år før de er ferdig forandret til vampyr. Huffda det hørtes skikkelig uintresant ut, men det er mye bedre på engelsk og jeg anbefaler virkelig de bøkene! :)


Denne helgen skal jeg forresten på ambassaden og infomøte i Oslo! Skal bli bra å endelig få unna ambassadebesøket på fredagen. Stress med alle de papirene og strene reglene som gjelder for å få visum, men nå tror jeg at jeg vet sånn passe hva jeg er nødt til å ha med meg. så når jeg er ferdig på ambassaden blir det nok ellers en bra helg! :)

Har du vært på ambassaden eller infomøte enda? (om du er utv.student i år)

Har du lest The House of Night-bøkene?
Stareagle

Stareagle

19, Bodø

Marte her. Har vært et på utveksling i USA i fjor og det var amazing! Nå er jeg tilbake i Norge og bor på hybel, i et forsøk på å bli litt selvstendig. Tiden vil vise hvordan det går! Om du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar eller sende epost på stareagle.blogg@live.com :) leser denne bloggen NÅ

Norske blogger free counters

Kategorier

Arkiv

hits