mai 2010

Programfagstentamen!

Vi fikk oppgaven til programfagstentamen halv 9 i dag og har et døgn på å lage enten en nettside eller en reklamevideo for LAS(Lofoten Avfallsselskap) som samarbeider med Fretex om å ta imot brukte klær til gjenbruk. Får sikkert ikke tid til å lage ferdig nettsiden men får vel bare starte med det viktigste først. Jeg har allerede vært en tur i Svolvær på fyllingen og tatt noen bilder og er nå tilbake på skolen igjen for å jobbe.

Utenfor skolen nå

Selvfølgelig er været kjempefint den dagen vi har ekstra mye skolearbeid å gjøre! :)

Hvordan er din dag?
Har du hatt tverrfaglig tentamen enda?

Eurovision i Norge!

Da er det bare noen minutter igjen til Eurovision starter på Telenor Arena i Oslo, så lillebror og jeg venter bare på at det skal bli tilgjengelig på nett. Tviler på at Norge og my heart is yours, har noen sjans til å gjøre det bra i finalen, men kan bli artig å se konkurrentene iallfall.Hva tror dere?
Skal dere følge med?

Altfor bra tidsfordriv! Forum

Har kommet over et veldig bra tidsfordriv! eller dvs jeg har visst om det lenge da, men ikke brukt det på en stund. Det er slik at om man først stikker innom der, blir man ikke bare en snartur. For det er noe for enhver smak og alltid ett eller annet som er verdt å diskutere.
Plassen heter diskusjon.no og er absolutt verdt et besøk om du kjeder deg! :)

Noen som har vært der før? Hva synes du om diskusjon.no?


PS: det er foresten en egen tråd der for utvekslingsstudenter. For de som har vært utv.studenter, de som er det nå, for de som skal bli og for folk som bare er nysgjerrige ++

Og det finnes et helt eget forum for utvekslingsstudenter, laget av en av de ivrigste brukerne av utvekslingstråden på diskusjon.no. Forumet finner du på utvekslingsstudent.com

Boring? Noen bilder

I det siste har jeg egentlig syntes det har blitt litt kejdelig å blogge. For hva er vel poenget med blogginnlegg med tomt innhold? ikke stort spør du meg... I et øyeblikk kan det virke som om sommeren har kommet med sol og varme, men i neste høljer regnet ned så det er virkelig ikke til å bli klok på.

Nå sitter jeg inne og holder på med noe norsklekse som jeg har skjøvet foran meg i to uker, og skal være ferdig med til onsdag. Bare min skyld så klart, men det var ikke spesielt fristende å sette igang med 30 husker du oppgaver heller da. (overdirver ikke!) Og det at jeg lot være å sove i natt gjør jo bare saken bedre.

Slenger forresten med noen bilder fra jeg og broren min Magnus var ute og fotograferte en dag.


Om det ser ut som det er opp ned, se en gang til.


Litt forfall


Magnus fotograferer


Piggtråd...


Litt leking med farger og lys


Hva synes du om bildene?
Ser du fram til sommeren? Hvorfor ikke?

Magnus er 18

Det var den skoledagen!
Det har egentlig vært en helt grei skoledag i dag. Det er sol ute, så har selvfølgelig hatt mest lyst til å bare ligge ute i solen og lese en bok eller noe, men har fått gjort ganske mye skolearbeid i dag faktisk.
Satt oppe til 3 i natt for å gjøre ferdig en halvårsrapport i PTF, men fikk den ikke ferdig før i 11 tiden i dag. Akkurat tidsnok til å vente i kø på å få skrive ut. Så klart tullet skriveren i dag og skrev ut litt fra hver bruker om gangen, i tilfldig rekkefølge! men tilslutt ble nå alt skrevet ut da.

illustrasjonsfoto av skriveren i dag.

Nå sitter jeg foresten på skolen og lurer på om jeg bare skal gå hjem. Det gikk en buss for en halvtime siden som jeg ikke rakk pga noen oppgaver jeg måtte få ferdig og levert, og neste buss kommer om 40 min... Ca så lang tid det tar å gå hjem fra skolen så får se hva jeg gjør.

...lol...lol...lol...lol

Tror jeg skal fikse litt på designet igjen snart. Har tenkt å oppdatere linkene til utv.studenter så si fra om du vil bli linket :)


Har du hatt en fin dag? Hvorfor ikke?


Og en ting til: Magnus blir/er 18 år i dag! scary...:P men gratulere med dagen ialfal bror :)

Nightmare :)

Nå sitter jeg på skolen og jobber med en halvårsrapport i PTF som skal leveres til i morgen (nettopp startet) og i tillegg har jeg noen norsk og naturfagsoppgaver også til i morgen. Men skal ikke klage, det er jo tross alt jeg som har utsatt alt til siste liten så... :P

Avenged Sevenfold har nå kommet ut med en ny singel! :) NightmareDen er ikke tilgjengelig på spotify enda, men den er mulig å få kjøpt på Itunes og kan sikkert lastes ned gratis div. plasser også :)

Hva synes du?

Det var 17 mai

Ja da var 17 mai over for i år, og i morgen er det skole igjen etter 5 dager fri. hurra!Hvordan har din 17. mai vært?

Sommer! ;D

Kanskje ikke enda da, men det føles iallfall slik:D sol ute og 26 grader i sola. Så blogger helller mer senere, for nå skal jeg ut :)

Hvordan er været der du er? :P

Working Class Hero

Working Class Hero - Green Day
Jeg liker denne sangen. Gjør du?

Idag har jeg bare brukt hele dagen på lekser egentlig... Eller var jo på skolen og da plukket vi søppel en stund. Herlig! :S men siden vi var så mange som plukket søppel og vi bare skulle plukke rundt skolen, var vi bare ute et kvarter eller kanskje en halv time;)
og etter skolen var jeg en tur i byen og kjøpte noen nye klær og ny eos-lipbalm. Er nok blitt avhengig av en sånn:P
Nå er det bare bittelitt igjen på årboken, så forhåpentligvis kan vi få den trykt allerede i morgen. Ser fram til å endelig bli ferdig med det, å slippe stresset. Etter det er det jo bare tentamener og eksamener igjen så...

A working class hero is something to be...

Forresten bare tre uker igjen til ambassadebesøk og infomøte i Oslo! (Samme helg som Green Day spiller der, men får bare glemme det siden jeg ikke har billett dit) Kan nesten ikke vente :) Skal bli artig å treffe flere som skal på utveksling! Også Dina da. Vi skal shoppe omentrent til vi ikke orker gå mer :PDet var det for i dag.

Uten ordentlig tittel

Har egentlig bare en ting å si. Jeg er lei av å jobbe med årboken! I starten, da jeg sa at jeg kunne sette sammen selve årboken hadde jeg langt fra trodd at det var så mye å gjøre! Det er 52 sider tilsammen! Og det er 6 intervjuer der designet skal være likt. dvs at alt på de sidene skal se likt ut, bortsett fra teksten og bildene er ulike så klart. også er det alle sidene med klassebilder som skal være like. Fargefelter skal ha samme farge på hver side, og de skal stå på samme plass i forhold til hverandre så det ikke ser rotete ut OSV! Så det er det jeg har drevet med de siste ukene hver mandag og tirsdag... + en del på fritiden. Men nå begynner vi endelig å bli ferdige snart, å vi tar imot bestillinger på årbøkene allerede så satser på at vi får solgt noe :)

Punk...

Det var klageinnlegget for denne gangen. (Håper det blir lenge til neste.)
Ellers har jeg ikke lekse til imorgen så det er gjevt! eller har jo årboken da, men må jo ta fri iblandt :)

Hvordan har din dag vært?

Sleepless helg + epost fra explorius

Siden jeg likevel hadde snudd døgnet fant jeg ut at jeg bare kunne være våken i hele dag. Må jo få litt tid med familien og så:) Vanskelig ikke å sovne til tider, men det gikk greit. Har vært våken i over et døgn nå, å da jeg skulle gå å legge meg, fikk jeg melding fra mamma om jeg hadde fått e-post fra explorius? Men det hadde jeg ikke, så da hun sa det handlet om vertsfamilie, måtte jeg bare stå opp igjen:P

Så satt da spent å ventet på at mamma skulle få åpnet den og lurte på om det kanskje kunne være det at jeg var blitt plassert. (Pcen er veldig treg!) Ville jo være litt merkelig at mamma fikk e-post om det før meg, men hvem vet liksom?
Så da hun endelig hadde fått åpnet den; viste det seg at jeg IKKE har fått vertsfamilie enda. Det var bare et tilbud til de som ikke hadde sagt nei til å være vertsfamilie, om å ta imot en utvekslingsstudent. Mamma og pappa blir da ikke å gjøre det, men litt merkelig å tenke på at kanskje en fra et annet land skulle "ta min plass" til neste år og bo her som en del av familien, akkurat som jeg vil bli hos en familie i USA... Jeg har ikke stort imot det, men ville kanskje likt å være hjemme selv det året så jeg også kunne bli kjent med utvekslingsstudenten:PDet var nå det. Så har jeg altså ikke fått vertsfamilie, som jeg trodde i ett par minutter og jeg får bare fortsette p vente tålmodig.

Kjenner du noen som skal ha en utvekslingsstudent boende hos seg neste år? eller har en hos seg nå? Hvordan ville du liktt å ha en utvekslingsstudent i huset?

God natt folkens :)

Yahoo! answers

Det finnes mye rart på Yahoo answers! og en god del om hvordan folk ser på oss norsker også

For eksempel:
Q: Why are some norwegian school children required to carry guns to school?
A: To protect themselves from being attacked by polar bears.
visste ikke at det var tilfelle engang:P

Vanlig syn i gatene ja...

Og et annet spørsmål. regner med de fleste norske, evt svenske allerede vet svaret på det:
Q: Do Swedes and Norwegians hate each other? I know a girl from Sweden, who says they ( the Swedes) make terrible fun of the Norwegians. I also know Norwegians make fun of the Swedes. Do they really mean it? I mean, aren't they both vikings at heart?


For et spøsrmål?! og et ikke så overraskende svar:
Q: Do norwegian people still exist?I know we killed alot of them during WW2 but did they actually go extinct or are their still a couple of them left?
A: are you ******* RETARDED?


Jada, det finns norsker enda :)

Et annet spørsmål jeg synes var interessant(sikkert siden jeg skal til USA)
Q: What is it like to live in Norway?
I am 16 years old and I am from California. I am considering a high school year in Norway because I am really interested in Scandinavia and the vikings. I wonder about a few things about living in Norway.

Do Norwegian people accept Black people? (I am Black but I am more interested in Scandinavian culture than ancient African culture. Strange enough.)

Do Norwegian people accept my christianity? (since most of them are pagans believing in Old Norse religions. I am really interested in Norse religion but I am still a christian).

What do people eat in Norway? Is it true that they only have local food? Is pizza known in Norway? what about fast food? sushi?

Do Norwegians eat fish everyday?

What are Norwegian families like? Is the father the head of the house? Do most families have their own ship and their own cows?

Can I drive in Norway when I am 16?

Do Norwegians dress only in wool and linen? Like the vikings did......

Is Norwegian a dialect of German? Can Norwegians and Germans understand each other?

Forståelig nok er svaret på det ganske langt, så orker ikke poste det...

waddya think?

Radiojournalist?

Jeg vet jeg er en dårlig blogger. Noen gang går det 3-4 dager mellom hvert innlegg og som regel er det bare for at jeg ikke har noe spesielt å blogge om, eller for at jeg glemmer det av.
Dette er jo egentlig en utvekslingsblogg og på den kanten skjer det jo ingenting for tiden. Sjekker CCI-siden ca. annenhver dag, men der står det enda "Application Status: Accepted". Det er jo fint, siden det ikke er meg det står i, men det hadde jo vært fint om de kunne finne en vertsfamilie snart! :P

Men tilbake til overskriften da :) I det siste har vi jo drevet med lyd og radio på skolen og på fredag tok vi i førsteklassen MK bussen til Leknes for å besøke Radio Lofoten.

På turen dit sov noen


mens andre drev og tullet med kamera:P

Der borte fikk vi en omvisning på radiostasjonen


det ble servert kaffe og kjeks

Så venta vi en del og hørte gjennom småinnslag som skulle sendes på lufta senere.


random bilde som ble tatt imens


og enda ett.


Tilslutt ble da klokken 1. og da fikk Øyvind og jeg prøvd å være live på radioen.

Var litt nervøs, men det gikk jo bare bra :)

og her satt de andre og ventet.

Da vi var ferdig hos Radio Lofoten hadde vi ca et kvarter vi kunne gå rundt på Leknes før bussen gikk tilbake. og det var den dagen. Vet noen, eller de fleste, av bildene er dårlige men det var vanskelige lysforhold :P

Har forresten klart å snu døgnet i denne helgen, så derfor kommer dette blogginnlegget nå, men satser på at jeg klarer å komme meg opp til rett tid mandag likevel.

Hvordan har din helg vært sålangt?
Forslag til hva jeg kan blogge om? (ikke fashion!)

Gratulere med dagen Einar! + oppdatering

Her kommer det innlegget jeg lovte...

Pain Redefined - Disturbed

I helgen gjorde jeg altså ingenting, og på mandag var russen løs :P Noe sikkert alle i landet har fått med seg. Allerede på bussen om morgenen var ungene fra barneskolen kjempevåkne(ikke så uvanlig egentlig) og da maste de om russekort fra alle russene som kom på bussen. Og etter det skjedde det ikke så mye interessant før i 6timen. Eller interessant og interessant da... Iallefall dukket ikke læreren vår opp, så da vi etterlyste han en halvtime etter timen hadde startet, viste det seg at han var i Oslo med MK2. Siden læreren da ikke hadde sagt fra på forhånd og gitt oss beskjed om hva vi skulle gjøre tok vi fri resten av den dagen. Ungene fra barneskolen hadde da funnet ut at det enkleste sikkert vil være å omringe skolen vår for å få tak i russekort. Så da ble det en del spruting med vann og en av førsteklassene ble forstyrret i en matteprøve.

Tirsdag, altså i går var det mye å gjøre. Startet med tre timer ungdomsbedrift/årbok da vi bla fant ut hvordan vi skulle selge årboken, og lagde postere som vi hengte opp rundt om kring. Boken må forresten bestilles, så om du er interessert kan du se på bildet under. :)

En av mattetimene i går hadde vi besøk av russen, for at et av russekravene deres var å være med i en skoletime til førsteklassinger og svare feil på alle spørsmålene og oppgavee som læreren ga, så det ble en lærerik mattetime. Eller iallfall den mest bråkete vi har hatt i år :P

Og resten av i går ble brukt til å prøve å gjøre ferdig norskfremlegget. Klarte det ikke, men vi har to fritimer etter naturfagen, så klarer vel det. Begynner å bli utrolig lei av at skolen skal ta så mye tid! Hadde vært mye bedre om vi ikke hadde hatt lekser og fått tid til å gjøre alt på skolen istedet...

Lillebroren min Einar blir 13 år i dag! så gratulere med dagen! Litt rart at du er blitt så gammel alerede..:P


Hvordan har dere hatt det de siste dagene?
Lei av skolen?

Skal blogge senere...

Har vært elendig til å blogge i det siste, og skulle gjerne blogget nå, men jeg har både naturfagsprøve og norskfremlegg i morgen. Selvfølgelig klarte jeg og sovne etter jeg kom fra skolen, så oppdaterer dere heller etter jeg har skrevet ferdig foredraget... :)Stareagle

Stareagle

19, Bodø

Marte her. Har vært et på utveksling i USA i fjor og det var amazing! Nå er jeg tilbake i Norge og bor på hybel, i et forsøk på å bli litt selvstendig. Tiden vil vise hvordan det går! Om du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar eller sende epost på stareagle.blogg@live.com :) leser denne bloggen NÅ

Norske blogger free counters

Kategorier

Arkiv

hits