Long time...

Nå er det bare alt for lenge siden jeg har blogget og så mye har skjedd siden sist! Jeg dro til Hawaii btw. Jeg dro også til Las Vegas og Grand Canyon og hadde det helt fantastisk de siste månedene jeg var der! Kanskje lett å forstå at jeg ikke hadde lyst til å dra tilbake til Norge i juni, men det har faktisk vært ganske bra å komme tilbake også :)

Kan hende jeg skriver mer om oppholdet mitt i USA og legger ut noen flere bilder. Grunnen til at jeg ikke gjorde det i USA, vel for det første har jeg enda ikke lagt ut bilder av alt på facebook enda, og nettilkoblingen var ikke den beste der jeg bodde så ting tok sin tid.

Nå går jeg MK3. Jeg har fått utallige spørsmål om hvordan jeg fikk året i USA godtatt uten å gå allmenn/studiespess her i Norge. Det var egentlig ganske greit, fordi rådgiverne på skolen jeg gikk førsteåret, og rådgiveren på skolen jeg går nå har vært veldig snille. Jeg tok noen mediefag i USA og alt jeg trenger nå er å ta samfunnsfag som privatist, så er jeg ferdig med det.

Framover skal jeg helt klart pusse opp bloggen min og bytte ut noen gamle bilder... Så hvem vet, kanskje jeg begynner med blogging mer ofte igjen. Hvis dere vil lese da!

The day I had to say too many good byes... but at least there's all the pictures and memories left :)

Til neste gang!

Marte

2 kommentarer

17.10.2011 kl.19:18

Vil læs om du begynn å blogg ;D

JulianneLovise ;* Kommentere?

17.10.2011 kl.20:27

Fint bilde :)

Skriv en ny kommentar

Stareagle

Stareagle

19, Bodø

Marte her. Har vært et på utveksling i USA i fjor og det var amazing! Nå er jeg tilbake i Norge og bor på hybel, i et forsøk på å bli litt selvstendig. Tiden vil vise hvordan det går! Om du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar eller sende epost på stareagle.blogg@live.com :) leser denne bloggen NÅ

Norske blogger free counters

Kategorier

Arkiv

hits