Curb Cup in Boise

I går, søndag, fikk jeg lov til å sove helt til kl 12 på dagen siden jeg hadde vært oppe i ca 24 timer med 5 min søvn på tur hit. Så da sto jeg opp og spiste toast til frokost, før vi alle pakket oss i bilen og dro til downtown Boise, hvor det var Curb Cup. Det er en slags greie med masse folk og arrangeres hvert år. Gjennom en hel gate var det stappfullt av folk og det sto musikere, dansere eller andre artister langs hele gaten. Så man kunne kjøpe noe som het "tokens" tror jeg og legge den oppi en boks som hver av de forskjellige numrene hadde. Alt etter hvilke numre man likte da, og senere på dagen ble de vel telt opp og de med mest vant. Vet ikke hvor lang tid vi brukte der, men det var ialfal et par timer og det var ganske morsomt.

Cheryl tok bilder, og vi kunne ikke forstå hvorfor hun lo; meg, Audrey, Michelle, Hayley og Erik (venn av Hayley). og ikke minst, Bill som hopper opp og ned i bakgrunnen.

Utenfor et tilfeldig hus i Boise, eller antageligvis capitolbygningen. Husker ikke helt.

Etter det dro vi hjem til huset og spiste middag. Den var god! og jeg var nødt til å fylle ut all slags papirer for å kunne registrere meg på skolen i dag. Det tok ganske lang tid, fordi jeg ikke klarte å bli enig med meg selv hvilke science eller math klasser jeg skulle prøve å bli med på.

Gotta go... Må på skolen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stareagle

Stareagle

19, Bodø

Marte her. Har vært et på utveksling i USA i fjor og det var amazing! Nå er jeg tilbake i Norge og bor på hybel, i et forsøk på å bli litt selvstendig. Tiden vil vise hvordan det går! Om du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar eller sende epost på stareagle.blogg@live.com :) leser denne bloggen NÅ

Norske blogger free counters

Kategorier

Arkiv

hits